Over ons

Het bestuur

Mevr. A. Otto, Voorzitter
Dhr. A. Ensink, Penningmeester
Mevr. Y. Beld, Secretaresse
Mevr. Ilse Gast, Bestuurslid

Over EHBO Tubbergen

EHBO vereniging Tubbergen en omgeving is in 1951 opgericht. De vereniging is actief als hulpverlener bij evenementen in Tubbergen, Albergen, Reutum en Fleringen. De herhalingslessen worden gegeven in de maanden Oktober en November. Maandagavond in Tubbergen, dinsdagavond in Albergen. De reanimatie en AED-herhalingen worden in februari, maart en april gegeven.
Voor het verlengen van de geldigheidsduur is het noodzakelijk om ieder jaar een aantal herhalingslessen te volgen. Op deze wijze blijven uw vaardigheden en kennis op peil.

Hulpverlening bij evenementen

U als organisator van een evenement wil graag EHBO paraat hebben, mocht er een ongelukje gebeuren met een van de deelnemers of bezoekers.
Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Tegen betaling kunt u via ons een team hulpverleners inhuren. Deze hulpverleners zijn uitgerust met een EHBO tas met verband middelen. Tevens hebben zij ,afhankelijk van het evenement, ook coolpacks bij zich. Onze hulpverleners krijgen regelmatig les in de nieuwste ontwikkelingen op EHBO gebied en worden getraind door een kader instructeur die ook regelmatig bijscholing krijgt. En zijn dus altijd getraind voor de meest voorkomende blessures.
Onze hulpverleners zijn allemaal opgeleid met reanimatie/AED. Een AED is een apparaat dat bij een hartstilstand gebruikt kan worden. De AED kunt u ook bij ons huren altijd in combinatie met hulpverleners.

Scroll to Top